مجله طراحی
مجله طراحی
بسته‌بندی مواد غذایی جشنواره نیمه پاییز

Galaxy Trail X

بسته‌بندی مواد غذایی جشنواره نیمه پاییز گلکسی تریل ایکس یک طراحی بسته‌بندی مواد غذایی برای جشنواره نیمه پاییز است که با همکاری یک آسمان‌نما توسعه یافته است. جعبه بیرونی یک قوطی فلزی نقره‌ای به شکل مثلث است؛ فرمی که به دلیل پیوندش با فضا و ارتباطات انتخاب شده است. برخلاف جعبه‌های فلزی تخت معمولی، سطح بالایی بدنه به اندازه یک سانتی‌متر برجسته شده است که بیانگر آرزوی شکستن سطح و دست یافتن به ستارگان است. آستر داخلی به جای فوم پلاستیکی از یک ساختار مقوایی استفاده می‌کند که با زبانه‌های درهم‌قفل‌شونده و بدون چسب ثابت می‌شود. ابعاد جعبه ۳۶۱ در ۳۱۲ در ۷۵ میلی‌متر است.

نام پروژه : Galaxy Trail X, نام طراحان : Hu Jijun, نام مشتری : .

Galaxy Trail X بسته‌بندی مواد غذایی جشنواره نیمه پاییز

This excellent design is a winner of golden design award in lighting products and fixtures design competition. You should definitely see the golden award-winning designers' design portfolio to discover many other new, innovative, original and creative lighting products and fixtures design works.

تیم طراحی روز

بزرگترین تیم های طراحی جهان.

بعضی اوقات شما نیاز به یک تیم بسیار بزرگ از طراحان با استعداد دارید تا از طرح های بسیار عالی استفاده کنید. هر روز ، ما یک تیم طراحی خلاق و خلاق و خلاق برنده جوایز برجسته داریم. معماری اصلی و خلاق ، طراحی خوب ، مد ، طراحی گرافیک و پروژه های استراتژی طراحی را از تیم های طراحی در سراسر جهان کاوش و کشف کنید. از آثار اصلی طراحان استاد بزرگ الهام بگیرید.