مجله طراحی
مجله طراحی
نمایشگاه تعاملی غوطه‌ورکننده

In Chali

نمایشگاه تعاملی غوطه‌ورکننده این متن، شرح یک نمایشگاه تعاملی غوطه‌ورکننده است که برای برند نوشیدنی چای «چالی» طراحی شده است. این نمایشگاه با محوریت چای، کوه‌ها، رودخانه‌ها، گیاهان و برگ‌های چای چینی را از طریق نورافکنی دیجیتال و نصب‌های حساس به لمس به نمایش می‌گذارد. بازدیدکنندگان در این فضا حرکت می‌کنند و منظره را به شیوه‌ای غوطه‌ورکننده تجربه می‌کنند. یک سیستم رایحه‌افشان، عطر چای را در فضا پخش می‌کند، به‌گونه‌ای که این نمایشگاه از طریق بینایی، شنوایی و بویایی درک می‌شود. این طراحی، فرهنگ چای، هنر بصری و مفهوم برند را در یک سفر پیوسته و یکپارچه به هم پیوند می‌دهد.

نام پروژه : In Chali , نام طراحان : Leung MukChi, نام مشتری : Shenzhen Endess3 Culture Communication Co., Ltd.

In Chali  نمایشگاه تعاملی غوطه‌ورکننده

این طراحی خوب برنده جایزه طراحی در رقابت طراحی بسته بندی است. شما مطمئناً باید نمونه کارهای طراحی طراحان برنده جایزه را برای کشف بسیاری از کارهای طراحی بسته بندی جدید جدید ، خلاقانه ، اصلی و خلاق مشاهده کنید.

طراح روز

بهترین طراحان جهان ، هنرمندان و معماران.

طراحی خوب مستحق شناخت عالی است. هر روز ، ما خوشحالیم که از طراحان شگفت انگیزی که طراحی های اصلی و خلاقانه ، معماری شگفت انگیز ، مد شیک و گرافیک خلاق را ایجاد می کنند ، بهره مند شویم. امروز یکی از بزرگترین طراحان جهان را به شما ارائه می دهیم. امروز سبد طراحی برنده جایزه را پرداخت کنید و الهام بخش طراحی روزانه خود باشید.