مجله طراحی
مجله طراحی
میز

CP 21

میز CP 21 میزی است که برای فضاهای نشیمن و ناهارخوری طراحی شده است. رویه آن از سنگ مرمر ساخته شده و ضخامتی تنها ۲ سانتی‌متر دارد، با پخ‌های ۴۵ درجه در امتداد لبه‌ها. برش‌های موجود در گوشه‌ها، سازه فولادی زیرین را نمایان می‌کنند و رویه مرمر را در جای خود نگه می‌دارند. سازه فولادی دوگانه به شکل حرف Y پایدار است و در سه گزینه فولاد ساتینه، فولاد رنگ‌شده مشکی یا برنج ارائه می‌شود. رویه میز در انواع مرمر ایتالیایی نظیر ورده آلپی، کالاکاتا، روسو فرانچیا، نرو مارکینا و آرابسکاتو کورکیا موجود است. CP 21 در بسته‌بندی مقوایی تخت همراه با قابی چوبی برای حمل‌ونقل آسان ارسال می‌شود.

نام پروژه : CP 21, نام طراحان : Tobia Repossi, نام مشتری : Galli Marmi.

CP 21 میز

این طرح عالی برنده جایزه طراحی برنز در مسابقات معماری ، ساختمان و طراحی سازه است. شما مطمئناً باید نمونه کارهای طراحی طراحان برنده جایزه برنز را برای کشف بسیاری دیگر از معماری های جدید ، نوآورانه ، اصلی و خلاقانه ، بناها و طراحی سازه مشاهده کنید.

طراحی روز

طراحی شگفت انگیز طراحی خوب. بهترین طراحی

طرح های خوب برای جامعه ارزش ایجاد می کند. هر روز ما یک پروژه طراحی ویژه را ارائه می دهیم که نشان از برتری در طراحی دارد. امروز ، ما خوشحالیم که یک طراحی برنده جایزه را به نمایش می گذاریم که باعث ایجاد تفاوت مثبت می شود. ما روزانه با طراحی های عالی و الهام بخشتری روبرو خواهیم شد. اطمینان حاصل کنید که هر روز از ما دیدن کنید تا از محصولات و پروژه های طراحی خوب جدید از بهترین طراحان در سراسر جهان لذت ببرید.