مجله طراحی
مجله طراحی
عصای دستی

Bengalas

عصای دستی بنگالاس مجموعه‌ای از عصاهای دستی است که از چوب بلوط قرمز یا سفید ساخته شده‌اند. دسته‌ها به شکل C یا T ارائه می‌شوند. عصاهای دستی برای مردان دارای قطر ۲۵ میلی‌متر هستند، در حالی که عصاهای دستی برای زنان باریک‌تر و با قطر ۲۲ میلی‌متر ساخته می‌شوند. طول آن‌ها به‌صورت سفارشی ساخته می‌شود. چوب بلوط دارای گواهی FSC است. تمامی دسته‌ها با چوب جاکاراندا پائولیستا، یک چوب بومی برزیل، تقویت شده‌اند. سطوح با روغن تانگ پرداخت شده‌اند. نوک‌های قابل تعویض از آلومینیوم و لاستیک لایه‌لایه ساخته شده‌اند تا تماس پایداری با زمین برقرار کنند.

نام پروژه : Bengalas, نام طراحان : Álvaro Wolmer, نام مشتری : Álvaro Wolmer Movelaria Fina Ltda..

Bengalas عصای دستی

این طراحی شگفت انگیز برنده جایزه طراحی نقره ای در رقابت های طراحی مد ، پوشاک و پوشاک است. شما مطمئناً باید نمونه کارهای طراحی طراحان برنده جایزه نقره را برای کشف بسیاری از کارهای جدید دیگر ، خلاقانه ، اصلی و خلاق مد ، پوشاک و طراحی پوشاک ببینید.

طراح روز

بهترین طراحان جهان ، هنرمندان و معماران.

طراحی خوب مستحق شناخت عالی است. هر روز ، ما خوشحالیم که از طراحان شگفت انگیزی که طراحی های اصلی و خلاقانه ، معماری شگفت انگیز ، مد شیک و گرافیک خلاق را ایجاد می کنند ، بهره مند شویم. امروز یکی از بزرگترین طراحان جهان را به شما ارائه می دهیم. امروز سبد طراحی برنده جایزه را پرداخت کنید و الهام بخش طراحی روزانه خود باشید.