مجله طراحی
مجله طراحی
چراغ ایستاده

The Sixth Sence

چراغ ایستاده «حس ششم» چراغی ایستاده است که برای کنترل لمسی ساده طراحی شده است. پایه آن به شکل ضربدری است، بنابراین چراغ می‌تواند نزدیک میز یا بین قطعات مبلمان قرار گیرد. کلیدها بالای حباب‌ها و در دسترس فرد نشسته قرار گرفته‌اند. یک یا هر دو حباب را می‌توان بدون نگاه کردن به چراغ روشن کرد. از فلز، شیشه مات و بردهای LED استفاده شده است، بنابراین نیازی به تعویض لامپ نیست. پرداخت نهایی مشکی مات با سطحی بافت‌دار است که لمس آن دلپذیر است. این چراغ تاشو است تا در حمل و نقل محافظت شود و بسته‌بندی را کاهش دهد.

نام پروژه : The Sixth Sence, نام طراحان : Alexey Danilin, نام مشتری : Maytoni GmbH.

The Sixth Sence چراغ ایستاده

این طراحی شگفت انگیز برنده جایزه طراحی نقره ای در رقابت های طراحی مد ، پوشاک و پوشاک است. شما مطمئناً باید نمونه کارهای طراحی طراحان برنده جایزه نقره را برای کشف بسیاری از کارهای جدید دیگر ، خلاقانه ، اصلی و خلاق مد ، پوشاک و طراحی پوشاک ببینید.

طراحی روز

طراحی شگفت انگیز طراحی خوب. بهترین طراحی

طرح های خوب برای جامعه ارزش ایجاد می کند. هر روز ما یک پروژه طراحی ویژه را ارائه می دهیم که نشان از برتری در طراحی دارد. امروز ، ما خوشحالیم که یک طراحی برنده جایزه را به نمایش می گذاریم که باعث ایجاد تفاوت مثبت می شود. ما روزانه با طراحی های عالی و الهام بخشتری روبرو خواهیم شد. اطمینان حاصل کنید که هر روز از ما دیدن کنید تا از محصولات و پروژه های طراحی خوب جدید از بهترین طراحان در سراسر جهان لذت ببرید.