مجله طراحی
مجله طراحی
برچسب بطری شراب

Butterfly Acrobat

برچسب بطری شراب «آکروبات پروانه‌ای» یک برچسب دورتادور برای بطری شراب شیلیایی است. این طراحی زنی را نشان می‌دهد که در حین یک نمایش سیرک پرواز می‌کند و پروانه‌ها او را احاطه کرده‌اند. گرافیک این اثر تصاویر سیرک را با گل‌ها و میوه‌هایی که در یادداشت‌های چشایی ذکر شده‌اند ترکیب می‌کند. ابعاد برچسب ۱۴ در ۱۱ سانتی‌متر است و بر روی کاغذ خودچسب با بافت نقره‌ای مرواریدی چاپ شده است. چاپ با فناوری دیجیتال در شش رنگ انجام شده و پرداخت‌های آن شامل فویل طلایی، برجسته‌کاری مکانیکی و ورنی با براقیت متوسط است. این کاغذ دارای گواهینامه مدیریت مسئولانه جنگل است.

نام پروژه : Butterfly Acrobat, نام طراحان : Ximena Ureta, نام مشتری : CCL Label.

Butterfly Acrobat برچسب بطری شراب

این طراحی شگفت انگیز برنده جایزه طراحی نقره ای در رقابت های طراحی مد ، پوشاک و پوشاک است. شما مطمئناً باید نمونه کارهای طراحی طراحان برنده جایزه نقره را برای کشف بسیاری از کارهای جدید دیگر ، خلاقانه ، اصلی و خلاق مد ، پوشاک و طراحی پوشاک ببینید.

تیم طراحی روز

بزرگترین تیم های طراحی جهان.

بعضی اوقات شما نیاز به یک تیم بسیار بزرگ از طراحان با استعداد دارید تا از طرح های بسیار عالی استفاده کنید. هر روز ، ما یک تیم طراحی خلاق و خلاق و خلاق برنده جوایز برجسته داریم. معماری اصلی و خلاق ، طراحی خوب ، مد ، طراحی گرافیک و پروژه های استراتژی طراحی را از تیم های طراحی در سراسر جهان کاوش و کشف کنید. از آثار اصلی طراحان استاد بزرگ الهام بگیرید.