مجله طراحی
مجله طراحی
کورنیس

Cornice

کورنیس کورنیس یک درِس (کمد لباس) است که برای نگهداری و نمایش پوشاک طراحی شده است. کورنیس لباس‌های تا شده مانند تی‌شرت و ژاکت را در خود جای می‌دهد. کمدهای سنتی لباس‌ها را در داخل کشوها پنهان می‌کنند، در حالی که قفسه‌های باز کورنیس امکان می‌دهند تکه‌های مورد علاقه هم نمایش داده شوند و هم نگهداری شوند. قاب مجسمه‌ای و باز آن، ظاهری سبک به مجموعه می‌بخشد. قفسه‌های باریک متعدد، چیدمانی تک‌لایه را تشویق می‌کنند و از انباشتن نامرتب لباس‌ها که می‌تواند به آن‌ها آسیب برساند، جلوگیری می‌کنند. نمونه‌ی نمایش داده‌شده، مدلی در مقیاس کوچک و ساخته‌شده از چوب است، در حالی که نسخه‌ی نهایی از آلومینیوم جوش‌داده‌شده ساخته خواهد شد. کورنیس هم برای منازل مسکونی و هم برای فروشگاه‌های خرده‌فروشی مناسب است.

نام پروژه : Cornice, نام طراحان : James Poss, نام مشتری : James Poss.

Cornice کورنیس

این طراحی خوب برنده جایزه طراحی در رقابت طراحی بسته بندی است. شما مطمئناً باید نمونه کارهای طراحی طراحان برنده جایزه را برای کشف بسیاری از کارهای طراحی بسته بندی جدید جدید ، خلاقانه ، اصلی و خلاق مشاهده کنید.

تیم طراحی روز

بزرگترین تیم های طراحی جهان.

بعضی اوقات شما نیاز به یک تیم بسیار بزرگ از طراحان با استعداد دارید تا از طرح های بسیار عالی استفاده کنید. هر روز ، ما یک تیم طراحی خلاق و خلاق و خلاق برنده جوایز برجسته داریم. معماری اصلی و خلاق ، طراحی خوب ، مد ، طراحی گرافیک و پروژه های استراتژی طراحی را از تیم های طراحی در سراسر جهان کاوش و کشف کنید. از آثار اصلی طراحان استاد بزرگ الهام بگیرید.