مجله طراحی
مجله طراحی
نیمکت

Row

نیمکت موضوع این طرح، تلفیقی از مصالح ژاپنی با مصالح دیگر است. مبلمانی که با حصیر (تاتامی) که در طول اعصار در زندگی روزمره ژاپنی‌ها استفاده می‌شده، به همراه فلز ترکیب شود، کمتر دیده می‌شود؛ چراکه عمدتاً چوب برای آن انتخاب شده است. ترکیب تاتامی و چوب در مفهومی جهانی، سبک کاملاً «ژاپنی (ذِن)» است، اما می‌توان گفت که هماهنگی محدودی دارد. از سوی دیگر، این نیمکت صرفاً منحصربه‌فرد نیست، بلکه جنبه جهانشمول نیز دارد. با ترکیب با آلومینیوم، خصلت‌های مدرن و مینیمال به خود می‌گیرد و نه‌تنها با فضاهای ژاپنی، بلکه با هر سبک فضایی هماهنگی دارد.

نام پروژه : Row, نام طراحان : Kazunaga Sakashita, نام مشتری : CRITIBA.

Row نیمکت

این طراحی شگفت انگیز برنده جایزه طراحی نقره ای در رقابت های طراحی مد ، پوشاک و پوشاک است. شما مطمئناً باید نمونه کارهای طراحی طراحان برنده جایزه نقره را برای کشف بسیاری از کارهای جدید دیگر ، خلاقانه ، اصلی و خلاق مد ، پوشاک و طراحی پوشاک ببینید.

طراحی روز

طراحی شگفت انگیز طراحی خوب. بهترین طراحی

طرح های خوب برای جامعه ارزش ایجاد می کند. هر روز ما یک پروژه طراحی ویژه را ارائه می دهیم که نشان از برتری در طراحی دارد. امروز ، ما خوشحالیم که یک طراحی برنده جایزه را به نمایش می گذاریم که باعث ایجاد تفاوت مثبت می شود. ما روزانه با طراحی های عالی و الهام بخشتری روبرو خواهیم شد. اطمینان حاصل کنید که هر روز از ما دیدن کنید تا از محصولات و پروژه های طراحی خوب جدید از بهترین طراحان در سراسر جهان لذت ببرید.