مجله طراحی
مجله طراحی
کارخانه & ادارات

AGP eGlass Factory

کارخانه & ادارات بیش از 1 هکتار فضای صنعتی و اداری. این پروژه در مورد یک نمای خنثی با فضای داخلی بکر مذاکره می کند. اتاق هیئت مدیره در ورودی نمایان می شود و روی لابی سه گانه شناور است که به عنوان یک دریچه بصری برای خط صنعت عمل می کند. منطقه اداری به عنوان یک فضای باز بزرگ عمل می کند. دفاتر تولیدی در وسط خط تولید قرار دارند و دید واضحی به اکثر مناطق دارند. نمای داخلی شیشه ای فوق شفاف، ارتباط بصری بین دفاتر و خط صنعت را تقویت می کند. برخی از مناطق پروژه با ساختار موجود تطبیق داده شد.

نام پروژه : AGP eGlass Factory, نام طراحان : Felipe Ferrer, نام مشتری : V.Oid.

AGP eGlass Factory کارخانه & ادارات

This excellent design is a winner of golden design award in lighting products and fixtures design competition. You should definitely see the golden award-winning designers' design portfolio to discover many other new, innovative, original and creative lighting products and fixtures design works.

طراح روز

بهترین طراحان جهان ، هنرمندان و معماران.

طراحی خوب مستحق شناخت عالی است. هر روز ، ما خوشحالیم که از طراحان شگفت انگیزی که طراحی های اصلی و خلاقانه ، معماری شگفت انگیز ، مد شیک و گرافیک خلاق را ایجاد می کنند ، بهره مند شویم. امروز یکی از بزرگترین طراحان جهان را به شما ارائه می دهیم. امروز سبد طراحی برنده جایزه را پرداخت کنید و الهام بخش طراحی روزانه خود باشید.