مجله طراحی
مجله طراحی
چراغ آویز

Aloura

چراغ آویز آلورا چراغ آویزی است که برای فضاهای داخلی هتل‌ها، فضاهای لافت و دیگر اتاق‌های بزرگ طراحی شده است. فرم مجسمه‌وار آن به چراغ حضوری قدرتمند می‌بخشد و ظاهر آن با تماشای نور از زوایای مختلف تغییر می‌کند. ساختار این چراغ هسته‌ای ساخته‌شده با چاپ سه‌بعدی را با لوله‌های آلومینیومی آنودایز شده ترکیب می‌کند که ترکیب‌بندی را سبک‌وزن نگه می‌دارد. یک لامپ قابل تعویض E27 درون حباب داخلی از جنس شیشه مات قرار می‌گیرد. این چراغ در سه قطر و سه رنگ عرضه می‌شود و طراحی پارامتریک آن امکان تولید اندازه‌های دیگر را نیز فراهم می‌کند. چراغ به‌صورت نیمه‌مونتاژشده در یک جعبه فشرده ارسال می‌شود.

نام پروژه : Aloura, نام طراحان : Daniel Mato, نام مشتری : Loomiosa Lighting.

Aloura چراغ آویز

این طراحی شگفت انگیز برنده جایزه طراحی نقره ای در رقابت های طراحی مد ، پوشاک و پوشاک است. شما مطمئناً باید نمونه کارهای طراحی طراحان برنده جایزه نقره را برای کشف بسیاری از کارهای جدید دیگر ، خلاقانه ، اصلی و خلاق مد ، پوشاک و طراحی پوشاک ببینید.

طراحی روز

طراحی شگفت انگیز طراحی خوب. بهترین طراحی

طرح های خوب برای جامعه ارزش ایجاد می کند. هر روز ما یک پروژه طراحی ویژه را ارائه می دهیم که نشان از برتری در طراحی دارد. امروز ، ما خوشحالیم که یک طراحی برنده جایزه را به نمایش می گذاریم که باعث ایجاد تفاوت مثبت می شود. ما روزانه با طراحی های عالی و الهام بخشتری روبرو خواهیم شد. اطمینان حاصل کنید که هر روز از ما دیدن کنید تا از محصولات و پروژه های طراحی خوب جدید از بهترین طراحان در سراسر جهان لذت ببرید.