مجله طراحی
مجله طراحی
کمپین برندسازی

Globally Made in Egypt

کمپین برندسازی آخرین کمپین سامسونگ، غرور ملی، تعالی ورزشی و فناوری پیشرفته را در هم می‌آمیزد تا رهبری خود در نوآوری تلویزیونی را تثبیت کند. این کمپین با حضور احمد الجندی، بر سرعت، دقت و کیفیت تأکید می‌کند؛ ویژگی‌هایی که ورزشکاران نخبه و تلویزیون مجهز به هوش مصنوعی سامسونگ به اشتراک می‌گذارند. با تصاویر پویا و روایتگری فراگیر، کمپین تعهد الجندی و سامسونگ به تعالی را به نمایش می‌گذارد. این کمپین که با عنوان ساخت جهانی در مصر شناخته می‌شود، عملکرد در سطح جهانی را منعکس کرده و تجربه تماشا را بازتعریف می‌کند.

نام پروژه : Globally Made in Egypt, نام طراحان : Moataz Mohamed, نام مشتری : Samsung Electronics Egypt.

Globally Made in Egypt کمپین برندسازی

این طراحی خوب برنده جایزه طراحی در رقابت طراحی بسته بندی است. شما مطمئناً باید نمونه کارهای طراحی طراحان برنده جایزه را برای کشف بسیاری از کارهای طراحی بسته بندی جدید جدید ، خلاقانه ، اصلی و خلاق مشاهده کنید.

طراحی روز

طراحی شگفت انگیز طراحی خوب. بهترین طراحی

طرح های خوب برای جامعه ارزش ایجاد می کند. هر روز ما یک پروژه طراحی ویژه را ارائه می دهیم که نشان از برتری در طراحی دارد. امروز ، ما خوشحالیم که یک طراحی برنده جایزه را به نمایش می گذاریم که باعث ایجاد تفاوت مثبت می شود. ما روزانه با طراحی های عالی و الهام بخشتری روبرو خواهیم شد. اطمینان حاصل کنید که هر روز از ما دیدن کنید تا از محصولات و پروژه های طراحی خوب جدید از بهترین طراحان در سراسر جهان لذت ببرید.