مجله طراحی
مجله طراحی
انگشتر

Cactus

انگشتر کاکتوس یک انگشتر کوکتل زنانه است که بخشی از کالکشن باغ ژاپنی می‌باشد. این انگشتر از طلای ۱۸ عیار ساخته شده و با یک زمرد کابوشون اورال ۱۲.۰۳ قیراطی که جلوه چشم گربه‌ای دارد، مزین شده است. زمردها و الماس‌های کوچک‌تر، نشاندن سنگ‌ها را تکمیل می‌کنند. تمامی سطوح پرداخت شده‌اند، از جمله سوزن‌ها که به یکدیگر متصل شده و سطحی یکنواخت را تشکیل می‌دهند که زمرد مرکزی را نگه می‌دارد. مونتاژ این اثر پیچیده است و نیازمند کار دستی دقیق می‌باشد. کالکشن باغ ژاپنی، ساکنان یک باغ سنتی ژاپنی را به نمایش می‌گذارد و از نقاشی‌های هنرمندان ژاپنی الهام گرفته است.

نام پروژه : Cactus, نام طراحان : Sergey Izmestiev, نام مشتری : Izmestiev Diamonds.

Cactus انگشتر

This excellent design is a winner of golden design award in lighting products and fixtures design competition. You should definitely see the golden award-winning designers' design portfolio to discover many other new, innovative, original and creative lighting products and fixtures design works.

طراحی روز

طراحی شگفت انگیز طراحی خوب. بهترین طراحی

طرح های خوب برای جامعه ارزش ایجاد می کند. هر روز ما یک پروژه طراحی ویژه را ارائه می دهیم که نشان از برتری در طراحی دارد. امروز ، ما خوشحالیم که یک طراحی برنده جایزه را به نمایش می گذاریم که باعث ایجاد تفاوت مثبت می شود. ما روزانه با طراحی های عالی و الهام بخشتری روبرو خواهیم شد. اطمینان حاصل کنید که هر روز از ما دیدن کنید تا از محصولات و پروژه های طراحی خوب جدید از بهترین طراحان در سراسر جهان لذت ببرید.