مجله طراحی
مجله طراحی
گوشواره

Essence

گوشواره اسنس گوشواره‌ای است که از ارتباط انسانی پیش و پس از همه‌گیری کرونا الهام گرفته شده است. فرم اصلی کروی است و خطوطی بر سطح آن حرکت می‌کنند و یکدیگر را قطع می‌کنند. این خطوط یک مروارید سفید نیمه‌پنهان را در بر می‌گیرند که نماد جوهره‌ی زندگی است. سپس این خطوط به مرواریدهای کوچکی با رنگی تیره و متضاد ختم می‌شوند که اشاره‌ای است به فاصله‌ی اجتماعی. یک آویز جداگانه به طول ۲۰ میلی‌متر از زیر کره آویزان است. این طراحی با نرم‌افزار مدل‌سازی شده، از طریق چاپ سه‌بعدی و قالب‌گیری مستقیم تولید شده، و مرواریدها به‌صورت دستی نصب شده‌اند.

نام پروژه : Essence, نام طراحان : MASOUD SERATI NOURI, نام مشتری : Gemod’art.

Essence گوشواره

این طرح عالی برنده جایزه طراحی برنز در مسابقات معماری ، ساختمان و طراحی سازه است. شما مطمئناً باید نمونه کارهای طراحی طراحان برنده جایزه برنز را برای کشف بسیاری دیگر از معماری های جدید ، نوآورانه ، اصلی و خلاقانه ، بناها و طراحی سازه مشاهده کنید.

طراحی روز

طراحی شگفت انگیز طراحی خوب. بهترین طراحی

طرح های خوب برای جامعه ارزش ایجاد می کند. هر روز ما یک پروژه طراحی ویژه را ارائه می دهیم که نشان از برتری در طراحی دارد. امروز ، ما خوشحالیم که یک طراحی برنده جایزه را به نمایش می گذاریم که باعث ایجاد تفاوت مثبت می شود. ما روزانه با طراحی های عالی و الهام بخشتری روبرو خواهیم شد. اطمینان حاصل کنید که هر روز از ما دیدن کنید تا از محصولات و پروژه های طراحی خوب جدید از بهترین طراحان در سراسر جهان لذت ببرید.