مجله طراحی
مجله طراحی
حلقه

Irises

حلقه آیریس‌ها یک حلقه دوتایی است که از تابلویی اثر ونسان ون گوگ الهام گرفته شده است. این تابلو گل‌های آبی رنگی را با برگ‌های بلند و شمشیری‌شکل به نمایش می‌گذارد. در این حلقه، گل‌ها با یاقوت کبود آبی و توپاز لندن و آبی آسمانی به تصویر کشیده شده‌اند، در حالی که طلای منبت‌کاری‌شده برگ‌ها را در حال حرکت شکل می‌دهد. این حلقه از طلای ۱۸ عیار و به صورت دستی ساخته شده و دارای پرداخت مات و قاب‌بندی چنگالی است. این قطعه سبک و راحت برای پوشیدن است. هدف از این طراحی، به همراه آوردن رنگ‌ها و فرم‌های طبیعت و نقاشی در قالب یک شیء قابل پوشیدن است.

نام پروژه : Irises, نام طراحان : Larissa Moraes, نام مشتری : Larissa Moraes.

Irises حلقه

این طراحی خوب برنده جایزه طراحی در رقابت طراحی بسته بندی است. شما مطمئناً باید نمونه کارهای طراحی طراحان برنده جایزه را برای کشف بسیاری از کارهای طراحی بسته بندی جدید جدید ، خلاقانه ، اصلی و خلاق مشاهده کنید.

طراحی روز

طراحی شگفت انگیز طراحی خوب. بهترین طراحی

طرح های خوب برای جامعه ارزش ایجاد می کند. هر روز ما یک پروژه طراحی ویژه را ارائه می دهیم که نشان از برتری در طراحی دارد. امروز ، ما خوشحالیم که یک طراحی برنده جایزه را به نمایش می گذاریم که باعث ایجاد تفاوت مثبت می شود. ما روزانه با طراحی های عالی و الهام بخشتری روبرو خواهیم شد. اطمینان حاصل کنید که هر روز از ما دیدن کنید تا از محصولات و پروژه های طراحی خوب جدید از بهترین طراحان در سراسر جهان لذت ببرید.