مجله طراحی
مجله طراحی
بسته بندی آب نبات

Tongue-Bongue

بسته بندی آب نبات آرزو این بود که یک بسته برای نوعی غذا ایجاد کنیم. هنگام تهیه بسته بندی ، مهمترین چیز غیرقابل پیش بینی است. از آنجا که راه حل های کلیشه ای زیادی در بازار وجود دارد ، باید چیز دیگری را جستجو کرد ، باید از قالب ها فاصله گرفت. و توجه به فرآیند غذا خوردن مانند مصرف و گذاشتن غذا در دهان نیز مورد توجه قرار گرفت. این پیش زمینه ای برای ایده گرفتن بود. مردم برای مکیدن انواع شیرینی از این زبان استفاده می کنند. آبنبات چوبی شکل یک استعاره سورئال "زبان بر زبان (انسان)" ایجاد می کند.

نام پروژه : Tongue-Bongue, نام طراحان : Victoria Ax, نام مشتری : vi_ax.

Tongue-Bongue بسته بندی آب نبات

این طرح عالی برنده جایزه طراحی برنز در مسابقات معماری ، ساختمان و طراحی سازه است. شما مطمئناً باید نمونه کارهای طراحی طراحان برنده جایزه برنز را برای کشف بسیاری دیگر از معماری های جدید ، نوآورانه ، اصلی و خلاقانه ، بناها و طراحی سازه مشاهده کنید.

افسانه طراحی روز

طراحان افسانه ای و آثار برنده جایزه آنها.

Design Legends طراحان بسیار مشهوری هستند که با طراحی های خوب جهان ما را به مکانی بهتر تبدیل می کنند. طراحان افسانه ای و طرح های خلاقانه محصولات خود ، آثار هنری اصلی ، معماری خلاق ، طرح های مد برجسته و استراتژی های طراحی را کشف کنید. از کارهای طراحی اصلی طراحان ، هنرمندان ، معماران ، مبتکران و برندهای مختلف در سراسر جهان لذت ببرید و اکتشاف کنید. از طرح های خلاقانه الهام بگیرید.