مجله طراحی
مجله طراحی
هویت بصری

The Second Nature

هویت بصری این پروژه دارای دو بخش ، نام تجاری دوباره نام تجاری Pace Gallery و طراحی دوم نمایشگاه VI VI است. زینکونگ (ژان) از تایپوگرافی مخصوص لباس های دایره ای استفاده کرد تا با مخاطبان به عنوان یک پل صحبت کند ، در حالی که غنای رنگ ها به ایجاد عنصر دوم تنش بصری کمک می کند. این نمایشگاه برای هنر توکوجین یوشیوکا است. او با تجسم بافت یخ به حروف ، او مواد جامد را به تجربیات بصری تبدیل کرد. دیوار نصب تعاملی هنرمند و مخاطب را از طریق تایپوگرافی ساختاری ، نور و سایه متصل می کند.

نام پروژه : The Second Nature, نام طراحان : Xincong He, نام مشتری : Xincong He.

The Second Nature هویت بصری

این طرح عالی برنده جایزه طراحی برنز در مسابقات معماری ، ساختمان و طراحی سازه است. شما مطمئناً باید نمونه کارهای طراحی طراحان برنده جایزه برنز را برای کشف بسیاری دیگر از معماری های جدید ، نوآورانه ، اصلی و خلاقانه ، بناها و طراحی سازه مشاهده کنید.

افسانه طراحی روز

طراحان افسانه ای و آثار برنده جایزه آنها.

Design Legends طراحان بسیار مشهوری هستند که با طراحی های خوب جهان ما را به مکانی بهتر تبدیل می کنند. طراحان افسانه ای و طرح های خلاقانه محصولات خود ، آثار هنری اصلی ، معماری خلاق ، طرح های مد برجسته و استراتژی های طراحی را کشف کنید. از کارهای طراحی اصلی طراحان ، هنرمندان ، معماران ، مبتکران و برندهای مختلف در سراسر جهان لذت ببرید و اکتشاف کنید. از طرح های خلاقانه الهام بگیرید.