مجله طراحی
مجله طراحی
بسته‌بندی شراب

Wine Africa

Wine Africa بسته‌بندی شراب

بسته‌بندی شراب وایـن آفریقا یک طراحی بسته‌بندی برای مجموعه‌ای از چهار شراب است که به رنگ‌های قرمز، آبی، نارنجی و زرد ارائه شده‌اند. هر جعبه از مقوایی با ضخامت متوسط و الیاف طبیعی و بدون پوشش لاکی ساخته شده است. دو روزنه در طرفین مقابل هم روی هر جعبه اجازه می‌دهند نور از بطری عبور کند، به‌طوری‌که رنگ شراب بدون نیاز به نور نزدیک قابل مشاهده باشد. بطری‌ها دارای سطحی مات از جنس شیشه با الگوهایی براق از خطوط و لکه‌ها هستند که برگرفته از طرح پوست حیوانات آفریقایی است. در مجموع هشت حیوان در چهار جعبه ظاهر می‌شوند که یادآور مناظر طبیعی و حیات‌وحش آفریقا هستند.

نام پروژه : Wine Africa, نام طراحان : Oksana Kashkovskaya, نام مشتری : OK DEsign.

Wine Africa بسته‌بندی شراب

این طرح عالی برنده جایزه طراحی برنز در رقابت طراحی بسته بندی است. شما مطمئناً باید نمونه کارهای طراحی طراحان برنده جایزه برنز را برای کشف بسیاری از کارهای طراحی بسته بندی جدید جدید ، خلاقانه ، اصلی و خلاق مشاهده کنید.

تیم طراحی روز

بزرگترین تیم های طراحی جهان.

تیم طراحی روز

بعضی اوقات شما نیاز به یک تیم بسیار بزرگ از طراحان با استعداد دارید تا از طرح های بسیار عالی استفاده کنید. هر روز ، ما یک تیم طراحی خلاق و خلاق و خلاق برنده جوایز برجسته داریم. معماری اصلی و خلاق ، طراحی خوب ، مد ، طراحی گرافیک و پروژه های استراتژی طراحی را از تیم های طراحی در سراسر جهان کاوش و کشف کنید. از آثار اصلی طراحان استاد بزرگ الهام بگیرید.

طرح خود را تبلیغ کنید