مجله طراحی
مجله طراحی
هویت شرکتی

film festival

film festival هویت شرکتی

هویت شرکتی "سینما ، آهوی" شعاری برای دومین دوره جشنواره فیلم اروپا در کوبا بود. این بخشی از مفهوم طراحی است که در سفر به عنوان روشی برای ارتباط فرهنگها مورد استفاده قرار می گیرد. این طرح سفر یک کشتی دریایی را که از اروپا به هاوانا سفر می کند ، با فیلم ها بارگذاری می کند. طراحی دعوت نامه ها و بلیط های این جشنواره با الهام از گذرنامه ها و گذرگاه های شبانه روزی مورد استفاده مسافران امروز در سراسر جهان قرار گرفته است. ایده سفر از طریق فیلم ، مردم را به پذیرش و کنجکاوی نسبت به مبادلات فرهنگی تشویق می کند.

نام پروژه : film festival, نام طراحان : Daniel Plutín Amigó, نام مشتری : Daniel Plutin.

film festival هویت شرکتی

این طراحی شگفت‌انگیز برنده جایزه نقره‌ای طراحی در مسابقه گرافیک، تصویرسازی و طراحی ارتباطات بصری شده است. حتماً باید پورتفولیوی طراحی طراحان برنده جایزه نقره را ببینید تا آثار جدید، نوآورانه، اصیل و خلاقانه بسیار دیگری در زمینه گرافیک، تصویرسازی و طراحی ارتباط بصری کشف کنید.

طراحی روز

طراحی شگفت انگیز طراحی خوب. بهترین طراحی

طراحی روز

طرح های خوب برای جامعه ارزش ایجاد می کند. هر روز ما یک پروژه طراحی ویژه را ارائه می دهیم که نشان از برتری در طراحی دارد. امروز ، ما خوشحالیم که یک طراحی برنده جایزه را به نمایش می گذاریم که باعث ایجاد تفاوت مثبت می شود. ما روزانه با طراحی های عالی و الهام بخشتری روبرو خواهیم شد. اطمینان حاصل کنید که هر روز از ما دیدن کنید تا از محصولات و پروژه های طراحی خوب جدید از بهترین طراحان در سراسر جهان لذت ببرید.

طرح خود را تبلیغ کنید