مجله طراحی
مجله طراحی
طراحی نمایشگاه

Transition

Transition طراحی نمایشگاه

طراحی نمایشگاه «گذار» (Transition) نمایشگاهی از گل است که سنت ۱۴۰۰ ساله گل‌آرایی ژاپنی، معروف به ایکه‌بانا، را در بستری معاصر ارائه می‌دهد. چیدمان باز این نمایشگاه فاقد دیوار پشتی است، از این رو بازدیدکنندگان آزادانه قدم می‌زنند و هر گل‌آرایی را به‌جای دیدن تنها از روبه‌رو، از زوایای گوناگون تماشا می‌کنند. نور طبیعی خورشید و نورپردازی واکنش‌گرا در طول روز تغییر می‌کنند، به‌طوری که فضا و گل‌های زنده پیوسته دگرگون می‌شوند. پایه‌های ماژولار با چاپ سه‌بعدی از رزین بازیافت‌پذیر ساخته شده‌اند و قابلیت جداسازی و استفاده مجدد دارند. کف هم‌سطح و بدون مانع، دسترسی به همه بخش‌ها را ممکن می‌سازد.

نام پروژه : Transition, نام طراحان : Shuhei Matsuyama, نام مشتری : enigma Inc..

Transition طراحی نمایشگاه

این طراحی عالی برنده جایزه طراحی برنز در مسابقات طراحی و رویدادهای اتفاق می افتد. شما مطمئناً باید نمونه کارهای طراحی طراحان برنده جایزه برنز را برای کشف بسیاری دیگر از رویدادهای جدید ، خلاقانه ، اصلی و خلاقانه و کارهای طراحی اتفاق افتاده ببینید.

تیم طراحی روز

بزرگترین تیم های طراحی جهان.

تیم طراحی روز

بعضی اوقات شما نیاز به یک تیم بسیار بزرگ از طراحان با استعداد دارید تا از طرح های بسیار عالی استفاده کنید. هر روز ، ما یک تیم طراحی خلاق و خلاق و خلاق برنده جوایز برجسته داریم. معماری اصلی و خلاق ، طراحی خوب ، مد ، طراحی گرافیک و پروژه های استراتژی طراحی را از تیم های طراحی در سراسر جهان کاوش و کشف کنید. از آثار اصلی طراحان استاد بزرگ الهام بگیرید.

طرح خود را تبلیغ کنید