مجله طراحی
مجله طراحی
ساعت مچی اتوماتیک

Aurora of Arthur

Aurora of Arthur ساعت مچی اتوماتیک

ساعت مچی اتوماتیک آرورای آرتور یک ساعت مچی اتوماتیک است که از افسانه شاه آرتور الهام گرفته شده است. صفحه ساعت از صدف طبیعی ساخته شده است، به‌طوری‌که هر قطعه الگویی منحصربه‌فرد با جلوه‌ای ملایم و دودی‌رنگ نمایش می‌دهد. بدنه ساعت از فولاد 316L ساخته شده و به‌گونه‌ای شکل‌دهی شده که یادآور زره فلس اژدها باشد، در حالی که دکمه کوک به شکل تاج طراحی شده است. عقربه‌های شمشیرشکل و نشانگرهای ساعت چندوجهی با مواد فسفرسان پوشش داده شده‌اند تا در نور کم نیز به‌خوبی دیده شوند. روزنه‌ای باز در صفحه، مکانیزم داخلی ساعت را نمایان می‌سازد و روتور آن با طرحی حکاکی‌شده از دو اژدها تزیین شده است. بند ساعت توسط کاربر قابل تعویض است.

نام پروژه : Aurora of Arthur, نام طراحان : Raymond Jones, نام مشتری : Valimor.

Aurora of Arthur ساعت مچی اتوماتیک

این طرح عالی برنده جایزه برنز در مسابقه طراحی ساعت است. حتماً باید پرتفولیوی طراحی طراحانِ برنده جایزه برنز را ببینید تا آثار طراحی ساعت جدید، نوآورانه، اصیل و خلاقانهٔ بسیار دیگری را کشف کنید.

طراحی روز

طراحی شگفت انگیز طراحی خوب. بهترین طراحی

طراحی روز

طرح های خوب برای جامعه ارزش ایجاد می کند. هر روز ما یک پروژه طراحی ویژه را ارائه می دهیم که نشان از برتری در طراحی دارد. امروز ، ما خوشحالیم که یک طراحی برنده جایزه را به نمایش می گذاریم که باعث ایجاد تفاوت مثبت می شود. ما روزانه با طراحی های عالی و الهام بخشتری روبرو خواهیم شد. اطمینان حاصل کنید که هر روز از ما دیدن کنید تا از محصولات و پروژه های طراحی خوب جدید از بهترین طراحان در سراسر جهان لذت ببرید.

طرح خود را تبلیغ کنید