مجله طراحی
مجله طراحی
انگشتر پروپوزال

Sprout

Sprout انگشتر پروپوزال

انگشتر پروپوزال Sprout یک حلقه خواستگاری است که از شعر تاگور الهام گرفته شده و طراح با آن از همسرش خواستگاری کرده است. این مجموعه حلقه‌ای ارگانیک با یک الماس برلیان تک گرد دارد که شبیه یک گل شکوفه‌دار در یک تاک گیاهی در حال رشد طبیعی است. طراح طراحی را در نرم افزار سه بعدی تکمیل می کند و از یک قالب مومی چاپ شده سه بعدی برای ریخته گری طلای 18 عیار استفاده می کند. در نهایت به صورت دستی صیقل داده می شود و با الماس مدور منبت کاری می شود.

نام پروژه : Sprout, نام طراحان : Zha Lianghao, نام مشتری : Zha Lianghao Design.

Sprout انگشتر پروپوزال

این طراحی خوب برنده جایزه طراحی در مسابقه طراحی جواهرات است. حتماً باید پورتفولیوی طراحی طراحان برندهٔ جایزه را ببینید تا با آثار جدید، نوآورانه، اصیل و خلاقانهٔ دیگری در زمینهٔ طراحی جواهرات آشنا شوید.

مصاحبه طراحی روز

مصاحبه با طراحان مشهور جهان.

مصاحبه طراحی روز

آخرین مصاحبه ها و گفتگوهای مربوط به طراحی ، خلاقیت و نوآوری بین روزنامه نگار طراحی و طراحان ، هنرمندان و معماران مشهور جهان را بخوانید. جدیدترین پروژه های طراحی و طرح های برنده جایزه توسط طراحان ، هنرمندان ، معماران و مبتکران معروف را ببینید. بینش های جدیدی درباره خلاقیت ، نوآوری ، هنر ، طراحی و معماری کشف کنید. در مورد فرآیندهای طراحی طراحان عالی اطلاعات کسب کنید.

طرح خود را تبلیغ کنید