مجله طراحی
مجله طراحی
بسته‌بندی هدیه

Johnnie Walker Limited Edition

Johnnie Walker Limited Edition بسته‌بندی هدیه

بسته‌بندی هدیه جانی واکر نسخه محدود یک طراحی بسته‌بندی هدیه برای بطری ویسکی است که به مناسبت جشنواره نیمه پاییز در چین عرضه شده است. جشنواره نیمه پاییز زمان مهمی برای گردهمایی خانواده است، بنابراین مضامین این طراحی خانه، پیوند دوباره و احساسات هستند. این طراحی از درها و پنجره‌های معماری سنتی چین الهام گرفته است. جعبه بیرونی مانند یک در دولنگه باز می‌شود که با یک دکمه آهنربایی در مرکز بسته نگه داشته می‌شود و بطری درون آن را نمایان می‌سازد. نقش‌های گل ارکیده، پروانه‌ها و ابرهای خوش‌یمن بر روی آن تصویر شده‌اند. در ساخت جعبه از تکنیک‌های طلاکاری و برش لیزری استفاده شده و بر روی بطری سندبلاست اعمال شده است.

نام پروژه : Johnnie Walker Limited Edition, نام طراحان : Ofen Hu, نام مشتری : Diageo Foreign Wine Trading (Shanghai) Co., Ltd.

Johnnie Walker Limited Edition بسته‌بندی هدیه

این طراحی عالی برنده جایزه طراحی طلایی در رقابت طراحی بسته بندی است. شما مطمئناً باید نمونه کارهای طراح طراحان برنده جایزه طلایی را ببینید تا بسیاری از کارهای طراحی بسته بندی جدید دیگر ، خلاقانه ، اصلی و خلاق را کشف کنید.

طراحی روز

طراحی شگفت انگیز طراحی خوب. بهترین طراحی

طراحی روز

طرح های خوب برای جامعه ارزش ایجاد می کند. هر روز ما یک پروژه طراحی ویژه را ارائه می دهیم که نشان از برتری در طراحی دارد. امروز ، ما خوشحالیم که یک طراحی برنده جایزه را به نمایش می گذاریم که باعث ایجاد تفاوت مثبت می شود. ما روزانه با طراحی های عالی و الهام بخشتری روبرو خواهیم شد. اطمینان حاصل کنید که هر روز از ما دیدن کنید تا از محصولات و پروژه های طراحی خوب جدید از بهترین طراحان در سراسر جهان لذت ببرید.

طرح خود را تبلیغ کنید