مجله طراحی
مجله طراحی
نصب مدیا دائمی

Top of Austria

Top of Austria نصب مدیا دائمی

نصب مدیا دائمی برج DC 1 مرتفع‌ترین ساختمان اتریش است و یک ژست خوشامدگویی فوق‌العاده ارائه می‌کند. یک وب کم در پشت بام به طور مداوم عکس ها را جمع آوری می کند و در طول زمان یک استخر تصویر ایجاد می کند. این لحظات ثبت شده در زمان واقعی در مونتاژهای برش زمانی واضح مرتب می شوند. همه چیز در مورد گرامی داشتن تک تک لحظات است. حسگرها ردیابی موقعیت را ارائه می‌دهند و افراد را قادر می‌سازند تا روی طرح‌بندی‌ها تأثیر بگذارند. دیوار LED در سرسرا هر دو را جشن می گیرد: مکان و هر لحظه در آن. علاوه بر این، از طریق تعامل بین مردم و خود ساختمان گفتگو می کند.

نام پروژه : Top of Austria, نام طراحان : Responsive Spaces, نام مشتری : CBRE GmbH.

Top of Austria نصب مدیا دائمی

این طرح برجسته برنده جایزه طراحی برنز در مسابقه طراحی هنرهای زیبا و نصب هنری است. حتماً باید پورتفولیوی طراحی طراحان برنده جایزه برنز را ببینید تا با بسیاری از آثار جدید، نوآورانه، اصیل و خلاقانه هنرهای زیبا و طراحی نصب‌های هنری دیگر آشنا شوید.

تیم طراحی روز

بزرگترین تیم های طراحی جهان.

تیم طراحی روز

بعضی اوقات شما نیاز به یک تیم بسیار بزرگ از طراحان با استعداد دارید تا از طرح های بسیار عالی استفاده کنید. هر روز ، ما یک تیم طراحی خلاق و خلاق و خلاق برنده جوایز برجسته داریم. معماری اصلی و خلاق ، طراحی خوب ، مد ، طراحی گرافیک و پروژه های استراتژی طراحی را از تیم های طراحی در سراسر جهان کاوش و کشف کنید. از آثار اصلی طراحان استاد بزرگ الهام بگیرید.

طرح خود را تبلیغ کنید